2011. november 27., vasárnap

Mamiya ZE-X fényképező + 4 optika + vaku HIBÁS - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Kérlek a licit előtt olvasd el az alábbiakat:
- Mamiya ZE-X váz. Külseje szép, minden gombja megvan. Elemmel próbálva, a belső kijelző megy, de felhúzni nem lehet, nem exponál. a tükör környékén az anyag repedezett.
- Revue winder: az elemtartóban egy elemnél kisebb korrózió nyoma. a vázra csatlakoztatva a led nem villan, nem viszi (bár ennek oka lehet az, hogy nem exponál a gép).
- Vaku: Revue SM 18 R. egy diffúzorral. Külseje szép, elemeket belehelyezve tölt, de nem villant.
- Revuenon MCF 1. 4 50 mm: külső lencse szép, blende rendesen megy, hátulról nézve az egyik belső lencsetagon porszem és gomba látható. a hátsó csatlakozó kissé hajlott, de a vázra rendesen felmegy. Nem kotyog
- Revuenon MCE 2. 8 28 mm: külső lencsetagokon porszemek. Belső lencsetagon porszemek. Rendesen beugrik, nem kotyog, de zörög.
- Revuenon MCE 2. 8 135 mm: Külső lencsetagok rendben, de az elejéről nézve a belseje gombás. Rendesen beugrik, nem kotyog, kicsit zörög.
- Revuenon 4. 5 80-205 mm: külső lencséken minimális porszemek. A hátsó résznél belül gombafolt. Nem kotyog, nem zörög, rendesen beugrik.
Minden optikán spéci Mamiya bajonett van. A készülékhez, és a vakuhoz német nyelvű leírás van.
- Egyéb tudnivalóért kérem olvasd el az ismerj+ oldalamat.
Nincsen minimálár, csere és utánvétellel való küldés.
Személyes átvétel Balatonfüreden lehetséges, budapesti átvétel előzetes egyeztetés és a licit lejárta után Budapesten a XI. kerületben lehetséges.


Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-24 11:59
. Mamiya ZE-X fényképező + 4 optika + vaku HIBÁS - Jelenlegi ára: 30 000 Ft