2011. július 30., szombat

Elektromos slim cigaretta,rózsaszín,elegáns 1 ft - Jelenlegi ára: 1 Ft

Szuper vékony, kellemes ízű, elegáns.
Az elektromos cigaretta elsősorban nem leszoktató eszköz. Kifejlesztésekor egy olyan készülék volt a cél, ami tökéletesen imitálja a valódi dohányzást,   annak súlyosan káros mellékhatásai nélkül. Ez sikerült, az e-cigi megdöbbentően valósághű élményt nyújt, kezdve a valósághű formától, a füstöt imitáló párától egészen az olyan apró részletekig, mint a megszíváskor az elektromos cigaretta készülék végén felizzó vörös fény, mely a  parázst idézi.
-------------------------------------------------
Az elektromos cigaretta képes helyettesíteni a hagyományos cigarettát. Annyiban tér el attól, hogy a használata során nem képződik kátrány, káros égéstermék, és a további közel 500 féle az emberi szervezetre káros kémiai összetevő sem (amelyek egyébként a hagyományos cigaretta által előidézett légzőszervi és szív-, érrendszeri, valamint daganatos megbetegedéseket okozzák.
A patront ne az atomizatorral lyukassza ki. Egy tűvel, vagy bármilyen hegyes szerszámmal. Az atomizator megsérülhet a túlzott erőbehatástól.
----------------------------------------------------------
Amikor beleszív a cigarettába, a következőkre kell figyelnie:
* Ne szívja a cigarettát gyorsan, lassú és hosszú szippantásokkal éri el azt a hatást (elegendő mennyiségű és hőmérsékletű „ füst” ) amit a megszokott, normál cigarettája nyújt.
* Ne szívjon túl kicsi slukkokat, és ne szívjon bele túl sokszor a cigarettába rövid idő alatt. Ez negatív hatással van a cigaretta működésére.
* Mindig lassan szívjon a cigarettába (5-7 alkalommal „ rágyújtásonként” ), majd hagyja, hogy az atomizátor legalább 3 percet pihenjen. A készülékek túlzott használata hibás működéshez vezethet.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-09 17:43
. Elektromos slim cigaretta,rózsaszín,elegáns 1 ft - Jelenlegi ára: 1 Ft